Tegeltje ontwerpen

Uw eigen tegeltje ontwerpen met een leuke eigen opdruk, bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto, je eigen lijfspreuk of misschien wel een tegeltje ontwerpen voor je relaties? Op deze pagina kom je alle informatie tegen die handig is voor het ontwerpen van je eigen tegeltje. Bijvoorbeeld waar je rekening mee dient te houden en bij welk bedrijf je het beste een tegeltje kunt gaan ontwerpen.

—> Tegeltje ontwerpen, klik hier!

 

Tegeltje ontwerpen, welke mogelijkheden zijn er zoal?
Op het internet zijn vele websites te vinden waar je je tegeltje kunt gaan ontwerpen. Sommige hebben een eigen tegeltjes generator op de website staan en bij sommige websites is het erg eenvoudig om je tegeltje te gaan ontwerpen, bijvoorbeeld dat je alleen de tekst en/of foto bedrukking per e-mail hoeft aan te leveren en het bedrijf zelf doet de rest. Dit is bij Tegeltjes.com bijvoorbeeld het geval.

Hoe weet ik nou of mijn tekst of foto past op een tegeltje? Vrijwel elke tekst en foto kan bedrukt worden op een tegeltje. Bij sommige websites is dit niet mogelijk en bij Tegeltjes.com bijvoorbeeld wel. Zij maken je foto bedrukking, logo en tekst helemaal op maat zodat dit perfect op je eigen tegeltje past. Een tegeltje ontwerpen is daardoor wel erg gemakkelijk geworden, je hoeft alleen een leuk tegeltje uit te kiezen (of meerdere) en Tegeltjes.com doet de rest.

Hieronder lees je meer informatie over het ontwerpen van een tegeltjes, welke mogelijkheden er zoal zijn en krijg je enkele leuke tips en spreuken te zien wat je op je eigen tegeltje kunt laten ontwerpen.

Tegeltje ontwerpen, enkele leuke spreuken:
– Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.
– Netwerken is net werken.
– Wat is het verschil tussen een kroeg en een clitoris?
Mannen kunnen de kroeg blindelings vinden.
– Vrouwen zijn net als erwtensoep. Als ze beginnen te pruttelen
moet de worst erin.
– Ben je eindelijk jarig, krijg je zo’n kut tegeltje.
– Waarom bestaan mannen? Vibrators kunnen geen grasmaaien.
– Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst.
– Wie het laatst lacht, heeft de grap niet begrepen.
– Beter een goede buur dan een verre vriend.
– Geluk is leven in vertrouwen.
– Ben je eindelijk jarig krijg je zo’n kut tegeltje.
– Veni, Vidi, Vagina… Hij kwam en zag dat het kut was…
– Tel wat je hebt, niet wat je mist.
– Het meest irritant is een tegeltje aan de wand.
– Wij zijn een goed team, ik aan de basis en mijn vrouw die verder de baas is.
– Die man heeft een sprookjeshuwelijk. Als hij thuiskomt zit er een heks op de bank.
– Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open.
– Echtgenoot is verleden tijd van echt genieten.
– Ik heb geen schoonmoeder, ik heb een trouw-ma.

—> Tegeltje ontwerpen, klik hier!

 

Tegeltje ontwerpen, enkele mogelijkheden:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Met een bedrijfslogo

Ook is het mogelijk om een combinatie van een leuke tekst met een mooie foto te maken, een bedrijfslogo met een bijbehorende spreuk (bijvoorbeeld de wereld is één groot gekkenhuis, maar dit is het hoofdkantoor) of een mooie foto met logo. Eigenlijk is alles wel mogelijk op het gebied van zelf een tegeltje maken.

Je eigen tegeltje ontwerpen is door Tegeltjes.com wel erg gemakkelijk geworden. Ook heb je overigens de mogelijkheid om een digitale drukproef aan te klikken, een ophangsysteem erbij te bestellen maar ook of je het tegeltje gebrand wilt hebben.

Voor meer informatie over het ontwerpen van je eigen tegeltje verwijzen wij je naar de website van Tegeltjes.com of je kunt ook een e-mail sturen naar tegeltje-ontwerpen@tegeltjes.com.

Tegeltje ontwerpen Zelf tegeltje maken

 

—> Tegeltje ontwerpen, klik hier!

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau), een verjaardag, geboorte of voor een andere gelegenheid met jouw eigen spreuk of foto erop. Veel plezier met het maken van jouw eigen tegeltje.